Qui som: Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya

El COPC

Si necessites qualsevol cosa del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, prem aquest enllaç al contacte.

Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya és un espai professional, sense ànim de lucre, que actua com a frontissa entre l’espai acadèmic (ciència) i l’espai públic (societat) i que té com a missió, visió i valors

Missió del COPC

Vetllar per la qualitat de les intervencions professionals, preservant i donant suport a la praxi de cada actuació, garantint als ciutadans l’òptima qualitat de l’atenció i el servei. El COPC innovarà, desenvoluparà i implementarà serveis professionals competitius en consonància amb l’exercici de la professió i fomentarà els avantatges derivats del pes de ser un col·lectiu. El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya es regirà pels valors legals i ètics en vigor, per les pautes que les institucions determinin i les que la deontologia pròpia dictamini.

Visió del COPC

El COPC vol ésser la principal associació professional de la psicologia a Catalunya, promovent valors que ofereixin rellevància institucional i prestigiïn els seus membres, de manera que aquests trobin en el seu si, el millor suport per al creixement personal i professional.

Valors del COPC

Per aconseguir la seva missió i visió, el COPC promourà els següents valors:   1. Entre els seus òrgans directius, empleats i proveïdors:

  • Identificació i compromís amb el COPC
  • Iniciativa orientada a cobrir les necessitats dels col·legiats i de la societat dins l’àmbit de la professió
  • Treball en equip
  • Transparència i accessibilitat
  • Qualitat

2. Cap al col·legiat i la societat:

  • Identificació amb les diferents realitats de l’exercici professional
  • Sensibilitat i accions que responguin a les necessitats dels ciutadans

Per a més informació, consulteu el web del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya

Últims articles

‘El juego del calamar’: per què cal evitar l’alarma però també que els menors la vegin

La nova sèrie de moda de la plataforma Netflix arriba amb una gran polèmica per barrejar elements del món infantil, molt atractius per al públic menor d’edat, amb ultraviolència física i psicològica. Des del COPC expliquem quins són els perills de què els nens, nenes i adolescents (NNA) la vegin, i què hem de tenir… Continue reading ‘El juego del calamar’: per què cal evitar l’alarma però també que els menors la vegin

background balance beach boulder

Víctor Fabris: “El mindfulness ayuda a reducir las tentativas de suicidio”

Todavía hoy hay quien asocia el mindfulness al esoterismo o la religión. Sin embargo, la literatura científica nos dice que puede reducir conductas tan extremas como el suicidio, las autolesiones o el abuso de drogas, especialmente en la población más joven. Para difundir esta herramienta tan valiosa para padres, madres y educadores, el COPC celebrará… Continue reading Víctor Fabris: “El mindfulness ayuda a reducir las tentativas de suicidio”

XXIV World Council for Gifted and Talented Children (WCGTC) 2021 World Conference: «Desarrollando el futuro de la educación para superdotados»

Por Leopold Carreras Truñó Delegado en España del WCGTC Los pasados días 30 de julio, y 1, 7 y 8 de agosto de este 2021 se celebró el XXIV Congreso Mundial del Consejo Mundial de Niños Superdotados y Talentosos (WCGTC), con la característica especial de que es la primera vez que se lleva a cabo… Continue reading XXIV World Council for Gifted and Talented Children (WCGTC) 2021 World Conference: «Desarrollando el futuro de la educación para superdotados»

Reflexions sobre la medicació psiquiàtrica. Ahir i avui.

Laura Gómez Quijada, psicòloga sanitària amb orientació psicoanalítica. Cap del Servei de Rehabilitació Comunitària (SRC) Burriac de Premià de Mar, del Centre de Formació i Prevenció. Aquest article és fruit dels 25 anys d’experiència en l’atenció a persones que pateixen Trastorns Mentals Severs (TMS).  Després de 25 anys treballant amb persones amb trastorns mentals severs… Continue reading Reflexions sobre la medicació psiquiàtrica. Ahir i avui.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Segueix-nos

Segueix les xarxes socials del
Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya prement-ne la icona