Qui som: Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya

El COPC

Si necessites qualsevol cosa del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, prem aquest enllaç al contacte.

Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya és un espai professional, sense ànim de lucre, que actua com a frontissa entre l’espai acadèmic (ciència) i l’espai públic (societat) i que té com a missió, visió i valors

Missió del COPC

Vetllar per la qualitat de les intervencions professionals, preservant i donant suport a la praxi de cada actuació, garantint als ciutadans l’òptima qualitat de l’atenció i el servei. El COPC innovarà, desenvoluparà i implementarà serveis professionals competitius en consonància amb l’exercici de la professió i fomentarà els avantatges derivats del pes de ser un col·lectiu. El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya es regirà pels valors legals i ètics en vigor, per les pautes que les institucions determinin i les que la deontologia pròpia dictamini.

Visió del COPC

El COPC vol ésser la principal associació professional de la psicologia a Catalunya, promovent valors que ofereixin rellevància institucional i prestigiïn els seus membres, de manera que aquests trobin en el seu si, el millor suport per al creixement personal i professional.

Valors del COPC

Per aconseguir la seva missió i visió, el COPC promourà els següents valors:   1. Entre els seus òrgans directius, empleats i proveïdors:

  • Identificació i compromís amb el COPC
  • Iniciativa orientada a cobrir les necessitats dels col·legiats i de la societat dins l’àmbit de la professió
  • Treball en equip
  • Transparència i accessibilitat
  • Qualitat

2. Cap al col·legiat i la societat:

  • Identificació amb les diferents realitats de l’exercici professional
  • Sensibilitat i accions que responguin a les necessitats dels ciutadans

Per a més informació, consulteu el web del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya

Últims articles

La psicologia i els temps, l’editorial del Psiara

“Era el millor dels temps, era el pitjor dels temps; era l’edat de la saviesa i també de la ximpleria”. Així comença Dickens una novel·la que parla de temps d’angoixa i terror com els que vivim en aquests moments. Avui diríem que, després d’un temps molt advers, va arribar un de pitjor. Perquè primer vàrem… Continue reading La psicologia i els temps, l’editorial del Psiara

Dolor i psicologia: per què és necessària la persona especialista en dolor?

Mayte Serrat i Rubén Nieto Luna, Grup de Treball de Dolor Crònic 1. El dolor: un fenomen biopsicosocial que requereix la nostra atenció El dolor és una experiència subjectiva, desagradable, que cada persona construeix i viu d’una manera particular. L’experiència personal del dolor es construeix a través de la interacció de factors de diferent naturalesa,… Continue reading Dolor i psicologia: per què és necessària la persona especialista en dolor?

Vicenç Raluy: “Si l’esport és essencial per a la salut, calen professionals de la psicologia que n’afavoreixin l’adherència”

Quan una persona pateix -posem per cas- una patologia cardíaca greu, el Sistema Nacional de Salut (SNS) pot posar a la seva disposició professionals de la salut mental que l’ajudin a acceptar la malaltia i entendre els canvis que, a partir d’ara, haurà de fer a la seva vida, incloent-hi la pràctica regular d’activitat física.… Continue reading Vicenç Raluy: “Si l’esport és essencial per a la salut, calen professionals de la psicologia que n’afavoreixin l’adherència”

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Segueix-nos

Segueix les xarxes socials del
Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya prement-ne la icona