Qui som: Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya

El COPC

Si necessites qualsevol cosa del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, prem aquest enllaç al contacte.

Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya és un espai professional, sense ànim de lucre, que actua com a frontissa entre l’espai acadèmic (ciència) i l’espai públic (societat) i que té com a missió, visió i valors

Missió del COPC

Vetllar per la qualitat de les intervencions professionals, preservant i donant suport a la praxi de cada actuació, garantint als ciutadans l’òptima qualitat de l’atenció i el servei. El COPC innovarà, desenvoluparà i implementarà serveis professionals competitius en consonància amb l’exercici de la professió i fomentarà els avantatges derivats del pes de ser un col·lectiu. El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya es regirà pels valors legals i ètics en vigor, per les pautes que les institucions determinin i les que la deontologia pròpia dictamini.

Visió del COPC

El COPC vol ésser la principal associació professional de la psicologia a Catalunya, promovent valors que ofereixin rellevància institucional i prestigiïn els seus membres, de manera que aquests trobin en el seu si, el millor suport per al creixement personal i professional.

Valors del COPC

Per aconseguir la seva missió i visió, el COPC promourà els següents valors:   1. Entre els seus òrgans directius, empleats i proveïdors:

  • Identificació i compromís amb el COPC
  • Iniciativa orientada a cobrir les necessitats dels col·legiats i de la societat dins l’àmbit de la professió
  • Treball en equip
  • Transparència i accessibilitat
  • Qualitat

2. Cap al col·legiat i la societat:

  • Identificació amb les diferents realitats de l’exercici professional
  • Sensibilitat i accions que responguin a les necessitats dels ciutadans

Per a més informació, consulteu el web del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya

Últims articles

No se puede hacer Patria sin ternura

– La demanda es demanda de amor- (Una excepción)  Una de las personas que rigen (de alguna manera) caminos de un pueblo, ciudad, país, ha gritado “Vete al médico” a un edil que casi, por primera vez, habló claramente de la necesidad de considerar la salud mental para la población, en especial la de menores recursos económicos. Salud Mental: ese… Continue reading No se puede hacer Patria sin ternura

El reto de tener hijos en época de pandemia

Los estilos de crianza evolucionan y cambian en cada generación. Pero la actual pandemia y sus consecuencias en la vida de los ciudadanos ha producido cambios importantes en cómo se plantean los jóvenes el reto de la maternidad y paternidad.   Recientemente, “The Parenting Index”, estudio encargado por Nestlé, ponía de manifiesto cómo ha cambiado la percepción que padres y madres tienen de… Continue reading El reto de tener hijos en época de pandemia

Entrevista a la Dra. Anderson, ponent de la conferència “Neuropsychological rehabilitation for childhood brain injury, and parent focused e-health intervention as a way to maximize rehabilitation outcomes on daily activities”

La Dra. Vicki Anderson és neuropsicòloga pediàtrica i investigadora australiana, doctora en psicologia i referent en neuropsicologia clínica en l’àrea del dany cerebral adquirit en la infància. Actualment és cap del servei de psicologia del Royal Children’s Hospital Melbourne i directora d’investigació clínica de l’Institut d’Investigació Pediàtrica Murdoch (Murdoch Children’s Research Institute), així com professora de Ciències Psicòlogues i Pediàtriques a la Universitat de Melbourne. Les seves línies… Continue reading Entrevista a la Dra. Anderson, ponent de la conferència “Neuropsychological rehabilitation for childhood brain injury, and parent focused e-health intervention as a way to maximize rehabilitation outcomes on daily activities”

Christine Maheu: “Entre el 30% y el 50% de las personas supervivientes de cáncer requieren apoyo psicológico profesional”

Dra. Christine Maheu, profesora en la Escuela de Enfermería Ingram de la Universidad McGill, científica clínica del programa de supervivencia al cáncer en el Princess Margaret Cancer Center de Toronto y codirectora jefa de investigación del proyecto Cancer and Work. El número de supervivientes de cáncer aumenta año tras año, lo que es fantástica noticia.… Continue reading Christine Maheu: “Entre el 30% y el 50% de las personas supervivientes de cáncer requieren apoyo psicológico profesional”

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Segueix-nos

Segueix les xarxes socials del
Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya prement-ne la icona