Política de galetes

Una ‘galeta’ és un petit arxiu que s’emmagatzema a l’ordinador de l’usuari i ens permet reconèixer-lo. El conjunt de ‘galetes’ ens ajuda a millorar la qualitat del nostre web, i ens permet seguir quines pàgines troben útils els nostres usuaris i usuàries i quines no.

Les galetes són essencials per al funcionament d’Internet, aporten avantatges en la prestació de serveis interactius i faciliten la navegació i usabilitat del nostre web. Les galetes no poden danyar el seu equip i ens ajuden a identificar i resoldre els errors.

La informació que li proporcionem a continuació, l’ajudarà a comprendre els diferents tipus de galetes:

Galetes de sessió: són geletes temporals que romanen a l’arxiu de galetes del seu navegador fins que abandoni la pàgina web, de manera que cap queda registrada en el disc dur de l’usuari. La informació obtinguda per mitjà d’aquestes galetes, serveixen per analitzar pautes de trànsit al web. A la llarga, això ens permet proporcionar una millor experiència per millorar el contingut i en facilita l’ús.

Galetes permanents: són emmagatzemades al disc dur i el web les llegeix cada vegada que efectua una nova visita. Un web permanent posseeix una data d’expiració determinada, després de la qual la galeta deixarà de funcionar.

A continuació publiquem una relació de les principals galetes utilitzades en aquest web, en què es poden distingir:

     * Les galetes estrictament necessàries, com per exemple aquelles que serveixen per a una navegació correcta, les que permeten realitzar serveis sol·licitats per l’usuari/usuària o galetes que serveixen per assegurar que el contingut de la pàgina web es carrega eficaçment.
     * Les galetes de tercers, com per exemple les usades per xarxes socials, o per complements externs de contingut.
     * Les galetes analítiques, amb propòsits de manteniment periòdic. A fi de garantir el millor servei possible per a l’usuari, els llocs web fan ús normalment de galetes analítiques per recopilar dades estadístiques de l’activitat.


RELACIÓ I DESCRIPCIÓ DE LES GALETES QUE UTILITZA LA PÀGINA WEB:

La taula que publiquem a continuació recull de manera esquematitzada les galetes que s’utilitzen en la nostra pàgina web:

GaletesNomFinalitat / Més informacióVenciment
www.copc.catASP.NET_SessionIdSón galetes temporals que romanen a l’arxiu de galetes del seu navegador fins que abandoni la pàgina web, de manera que cap queda registrada en el disc dur. La informació obtinguda per mitjà d’aquestes galetes, serveixen per analitzar pautes de trànsit al web. A la llarga, això  permet proporcionar una millor experiència per millorar el contingut i en facilita l’ús.Sessió
Google Analytics_utmaCOL·LEGI OFICIAL DE PSICOLOGIA DE CATALUNYA dóna suport l’ús de Google Analytics en el web per poder fer-hi un seguiment de l’activitat realitzada.2 anys
_utmbLes galetes de Google Analytics recopilen informació de registre estàndard i dades sobre els hàbits dels visitants de forma anònima.30 minuts
_utmcMés informació:Sessió
_utmzdevelopers.google.com/analytics/resources/concepts/gaConceptsCookies (en anglès)
_utmv2 anys
www.doubleclick.netidMedició interna amb Google AdWords (DoubleClick)1 dia

Garanties complementàries – Gestió de galetes:

Com a garantia complementària a les anteriorment descrites, el registre de les galetes podrà estar subjecte a la seva acceptació durant la instal·lació o posada al dia del navegador usat, i aquesta acceptació pot en tot moment ser revocada mitjançant les opcions de configuració de continguts i privacitat disponibles.

Molts navegadors permeten activar un mode privat mitjançant el qual les galetes s’esborren sempre després de la seva visita. Depenent de cada navegador aquesta manera privat, pot tenir diferents noms. A continuació trobareu una llista dels navegadors més comuns i els diferents noms d’aquest “mode privat”:

Internet Explorer 8 i superior; InPrivate Safari 2 i superior; Navegació Privada.
Opera 10.5 i superior; Navegació Privada FireFox 3.5 i superior; Navegació Privada Google Chrome 10 i superior; incògnit

Important: Si us plau, llegeixi atentament la secció d’ajuda del seu navegador per saber-ne més sobre com activar el “mode privat”. Podrà seguir visitant el web encara que el seu navegador estigui en “mode privat”; tanmateix, la navegació web pot no ser òptima i algunes utilitats poden no funcionar.